O nama

Ovo je priča o nama!

Obiteljsku kompaniju Studio Basis vode braća, Igor i Nino, već četvrta generacija u obitelji koja se bavi građevinarstvom.

Mi, Nino Šurija iz Vodica i Igor Tocacelli iz Italije specijalizirani smo za poslove izgradnje i prodaje nekretnina. Već dugi niz godina uspješno plovimo graditeljskim vodama i sa zadovoljstvom kažemo da u tome i dalje istinski jednako uživamo kao i davne 2004. godine kada smo pokrenuli vlastiti posao. O nama i našem poslovanju najviše govore naši projekti. Na svakom projektu radimo predano i od svojih suradnika i partnera zahtijevamo najvišu razinu kvalitete i profesionalnosti.

Naš tim

Studio Basis ima 46 stalno zaposlenih djelatnika kao i tri inženjera građevine i dva građevinska tehničara koji oko sebe okupljaju četiri tima. Iskustvo i profesionalnost radnika na gradilištima, opremljenost vlastitom mehanizacijom i podrška od strane renomiranih proizvođača građevinskih materijala i strojeva, ključ su kvalitete i efikasnosti. Kvalitetnim odnosom s naručiteljem, proizvođačima, nadzornim organima i prisutnošću na gradilištima pri izvođenju radova Studio Basis vrši kontrolu izvedbe radova do najsitnijeg detalja.

.

Strojevi

U svom vlasništvu imamo:

– četiri krana (Potain HD 11, Potain HD 25, Potain HD 32 A, Potain HD 36)

– rovokopač Atlas 1304K

– rovokopač gusjeničar Liebherr R 924 Compact

– bager-utovarivač Case corporation 1840

– rovokopač Komatsu PC35 MR – 5

– bager Komatsu PC88 MR-10

– dva Mercedes kiper vozila 7,5t

– kamion MAN 18-284 kiper- kran

– kamion kiper Volvo FMX 460

– kamion MAN 18-284 kiper- kran

– kamion kiper MAN TGA 35.430

Kontinuirana edukacija, ulaganje, planiranje i učinkovito organiziranje rada na siguran način, sigurnost zaposlenika kao i korisnika objekta osnovni su zadatak tvrtke Studio Basis.

Materijali

Svi materijali koje Studio Basis koristi u izvođenju objekata zadovoljavaju važeće norme, tehničke propise i imaju sve potrebne ateste. Pratimo trendove pri odabiru i ugradnji materijala kako bi dobili najoptimalniji omjer cijene i kvalitete na zadovoljstvo naših klijenata.

16

godina

s vama

42

projekata

iza nas

9

aktivnih

gradilišta

19

vlastitih

strojeva

77

prodanih

objekata

Copyright © Studio Basis d.o.o.      Created with love by HoOpla komunikacije